Familiefotografie

Met je hele familie of gezin op de foto, dat is een waardevol moment! Zeker in de tijd van selfies en telefoons is het niet zo vanzelfsprekend dat je veel van dit soort foto’s hebt. Of het nu met je gezinnetje is of met de complete familie, de herinnering is voor altijd!

De prijs en duur van de fotoshoot hangt af van het aantal personen en de locatie. Kleine gezinnen kunnen eventueel binnen in eigen huis gefotografeerd worden, maar met grote groepen gaan we op zoek naar een buitenlocatie zoals de duinen of het bos of een binnenlocatie met voldoende daglicht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close