Newbornfotografie

Jullie pasgeboren geluk voor altijd laten vastleggen, dat is newbornfotografie. De tijd gaat zo snel en gelukkig heb je dan de foto’s nog. De momenten vastleggen zoals ze echt zijn en alle kleine details die daarbij horen. Met deze foto’s kijk je terug op dat speciale moment in jullie leven, een waardevolle herinnering voor het hele gezin.

Deze fotoshoot zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen en jullie krijgen 20 foto’s in hoge resolutie en bewerkt digitaal aangeleverd. Dit is een combinatie van kleur en zwart-wit foto’s. Ik kom bij jullie thuis fotograferen en de momenten rondom jullie kleintje zijn voldoende. Ik probeer de momenten zo puur en echt mogelijk vast te leggen, met papa en mama (en eventuele broertjes of zusjes) erbij.

Wanneer plan je zo’n shoot? Er zijn meerdere dingen voor te zeggen.

De periode net na de geboorte van je kleintje is natuurlijk een bijzondere tijd. Echter slaapt de baby bijna gedurende de hele shoot en heeft het nog niet een heel eigen gezichtje. Ook voor de moeder kan deze shoot vermoeiend zijn zo vlak na de bevalling. Tussen de 1 en 2 maanden is je baby al wat langer wakker en alert van de omgeving. Ook heeft de baby vaker zijn ogen open en al meer een eigen uiterlijk en karakter. Misschien lacht je kleintje zelfs al een beetje!

Persoonlijk adviseer ik om de shoot te plannen in de tijd wanneer de baby tussen de 1 en 2 maanden oud is.

” Super waardevol om deze foto’s te hebben als blijvende herinnering aan deze bijzondere tijd. Anouk heeft veel geduld, is goed met kinderen en wacht echt op het juiste moment om de mooiste plaatjes te kunnen schieten! ”

Tom en Marije

2 gedachten over “Newbornfotografie

 1. Goedemiddag,

  Wat is de prijs van een new born shoot?

  Groetjes Rosa

  Like

  1. Hi Rosa! Wat leuk dat je interesse hebt in een newbornshoot. Stuur mij anders even een mail naar romeinonline@gmail.com, dan neem ik contact met je op!

   Liefs,

   Anouk

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close