Bruiloften

Bruiloften… een van de aller aller aller mooiste dingen om vast te mogen leggen. Of het nu op foto of video is. Het blijft zo bijzonder om er op deze dag bij te mogen zijn.

Jullie grote dag, die vliegt voorbij en hoe fijn is het dan wanneer je deze dag nog duizenden keren kunt herbeleven. Je kunt mij boeken als foto- of videograaf, net wat jullie wensen zijn. De afgelopen jaren heb ik al heel wat bruiloften mogen filmen, en een paar fotograferen, dus kijk hieronder en droom alvast over jullie grote dag!

Je kunt in beide gevallen kiezen tussen 2 pakketen:
– Pakket 1: een hele dag (10 uur)
– Pakket 2: een halve dag (5 uur)

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Stuur mij een berichtje en ik kom graag een keer langs om kennis met jullie te maken!

2 gedachten over “Bruiloften

 1. Hallo,

  Via Carmelina ben ik bij jouw terecht gekomen. Wij zoeken voor onze bruiloft op 24 augustus 2022 een videograaf.
  Wij zijn benieuwd of u dan een plekje heeft en wat de prijzen hiervoor zijn?

  Groet Milou en Rien

  Like

  1. Hi Milou en Rien,

   Wat onwijs leuk dat jullie mij een berichtje sturen en ten eerste natuurlijk gefeliciteerd dat jullie gaan trouwen! Ik heb voor 24 augustus nog geen boekingen, dus ik ben beschikbaar. Leuk dat Carmelina mijn naam heeft doorgegeven! Heb je voor mij je emailadres? Dan kan ik je alle info even mailen!

   Liefs,

   Anouk

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close