F o t o s h o o t – Cake Smash Girl

Nadat een zwangerschapsvriendin van m’n zus de foto’s zag, van de Cake Smash die ik voor mijn neefje had gemaakt, had ik er weer een super leuke klus bij. Ik mocht de Cake Smash van de bijna jarige Isabel doen!

Deze keer mocht alles dus lekker in het ROZE! Het was buiten helaas aan het regenen, dus verplaatsten we alles naar binnen. Dat maakte voor Isabel helemaal niks uit, die was onder de indruk van alle mooie versiering en de grote roze taart. Als een heel net meisje nam ze héél voorzichtig een klein hapje van de taart en nadat haar hele toet onder zat, was het tijd voor een lekker warm badje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close